nedelja, 21. april 2013

Gift for me and gift for you!





Moj najljubši čas za ustvarjanje je takrat, ko bi morala delati za fax ;) 

No in tako sta nastalal tudi ta dva komletka handmade nakita. Eden zame in eden za že koga. Kasneje sem se odločila, da rdeč kompletek podarim kolegici, blogerki, ki je pred kratkim praznovala svoj 20 rojstni dan. Ker je fashion bloger sem predvidevala da ji bo všeč, pa še malo sem počekirala njene objave da sem se zares prepričala. In ji je! Všeč namreč :) Me je že omenila na svojem blogu, preberite kaj je napisala: 

Za izdelavo sem uporabila lila in rdečo FIMO maso, ki sem jo na tanko razvaljala in izrezala v obliki podolgovatih trikotnikov. Ko sem jih spekla sem jih povezala s pozlačeno ketnico ki sem jo za zelo nizko ceno naročila kar prek E-BAYa. V Sloveniji so takšne reči namreč predrage. 

Svojo  verižico in zapestnico zelo rada nosim, Katjih del sem pa še lično zavila (česar pa žal nisem poslikala zato spet preberite še njen članek, ona je pa vse poslikala) in ji podarila za rojstni dan. Tudi meni se je privalil nasmešek na obraz ko je rekla, da ji je všeč :)

Tako da, obdarujte se! Najlepše so tiste drobne nepričakovane malenkosti, pa še drage ne rabijo biti, samo, da so iz srca :) 

5 komentarjev:

  1. "Moj najljubši čas za ustvarjanje je takrat, ko bi morala delati za fax" hvala enako :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi tale roza je super :)

    Ja noro lepo popestri outfit, samo da jo skombiniram in bo na blogu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Preko Katje sem priklikala do tvojega bloga in nakita, ki je res čudovit. Ti pa prijazna oseba, da si verižico Katji podaria za rojstni dan. To je čudovito.! :P Greš še dalje malo brskat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa :) Moram rečt da skoraj rajši komu kakšno ročno izdelano malenkost podarim kot pa da kdo meni kaj podari :) Vsak ima svoje veselje.

      Izbriši